Dimka Hvas - Klinik og yoga

Dimka Hvas - Klinik

I min klinik har jeg skabt et rum, hvor der mærkes ro og gode energier. Du kan se mine klangskåle når du kommer ind, og en god stabil massagebriks venter dig. 


Der er plads til forskellige mennesker i min klinik, både dem som ønsker at opleve dyb afslapning, dem som har fysiske udfordringer, psykiske udfordringer eller andre ubalancer. 


Jeg begynder hver behandling med et samtale, jeg spørger ind til hvorfor du kommer imin klinik og lytter til de ting du fortæller.

Lidt om Dimka som behandler

Jeg er Dimka, og i hele mit liv har jeg arbejdet med mine "varme hænder". Som barn vidste jeg ikke hvad det var jeg gjorde, men det hjalp med at få hovedpine til at blive mindre. Senere i mit liv lærte jeg om healing, et begreb som pludselig forklarede det jeg kunne. 

Jeg kan mærke energien omkring et person, når jeg fokusere på den person, og kan mærke hvor energier ikke strømmer rigtig eller er blokkeret. De medførdte evner bruger jeg i min klinik i dag. 

Jeg har igennem uddannelser lært hvordan jeg kan bruge disse evner på den bedste måde. Jeg har uddannet mig i forskellige former af healing, som alle sammen har deres styrke, nogen er mere "faste" end andre i deres struktur eller tilgang.


Den healing jeg bruger i dag i mine behandlinger er en blanding af det jeg har lært. Jeg bruger healingsenergi fra universet, fra naturen omkring os og min krop er blot en kanal for denne energi. 


Det var først da Klangskåle kom ind i mit liv, at alle de forskellige uddannelser begyndte at give mening. Fra at prøve at finde det som virkede bedst for mig, til at vide jeg er på den rigtige vej, var som at komme hjem. Derfor begyndte jeg at uddanede mig som klangterapeut.

Klangskålens lyd og vibrationer er special, virker fysisk på vores krop, alle mennesker kan mærke dem. Klangskåle kan noget helt special, hører jeg tit. 


Derfor kan jeg nu, byder dig velkom i min klinik, hvor jeg kan tilbyde dig en behandling som passer til dig, om det er klangmassage, healing eller en kombination af begge, er afhængig af dine ønsker eller dine udfordringer. 

Uddanelser i healing:


Hjertehealing hos Hjertehealing & Klarsyn           2014


Healingmassage hos Hjertehealing & klarsyn     2015


Reiki 1 hos Helsehuset i Jelling                               2017

Reiki 2 hos Helsehuset i Jelling                              2017


Behandlinger i min klinik

Uddannelser i klang:


Workshop Klangmassage 1 hos Lotte Koch            2017

Workshop Klangmassage 2 hos Lotte Koch            2017


Klangterapeut hos Kinesiolog RAB - Lotte Koch    2020


Hver behandling har nogenlunde den samme opbygning hos mig. Når du træder ind i min klinik, vil jeg tage imod dig og byde dig velkommen. Der er tid til at tale før du lægger dig på briksen. I den tid vil jeg spørge ind til hvad du kommer med. Det kan være alt fra afslapning, fysiske udfordringer eller psysiske udfordringer.

Fra de informationer du giver mig, foreslår jeg en behandling. Jeg er uddannet i forskellige former af healing og i klangterapi/ massage, men bruger dem ofte sammen i en behandling.

I mine behandlinger kan jeg også vælger at bruge duft eller sten, til at styrke den healing eller klang som jeg giver dig. 


Derefter vil du ligge fuld påklædt på briksen, helst ikke have noget tøj på som strammer eller smykker på. Det kan gøre energistrømmen besværlig. Jeg begynder tit behandlingen med at lægge mine hænder på skuldre eller fødder, for lige at mærke ind til dig. På denne måde får din krop lov til at "fortælle" mig hvis energierne ikke strømme igennem hele kroppen. 

Jeg bruger klangskåle omkring og på din krop. Nogle skåle står længere tid, andre stryger jeg kroppen med, alt afhængig af behandling. Skålene vil også stå under og omkring din krop. Når jeg healer kan jeg både have mine hænder på din krop, men også med afstand mellem mine hænder og din krop. 

Jeg afslutter behandling ved at få dig langsom tilbage i vågen tilstand igen, med lyden af en vindklokke, hvor jeg derefter lader dig lidt alene imens jeg henter et glas vand til dig. 


Når du er kommet til dig selv igen, snakker vi kort omkring dine oplevelser og mine, og aftaler eventuel videre behandling. 

Klangmassage

Reiki healing

Klangskålene stammer fra den buddhistiske kultur. Skålene blev brugt til opbevaring og ofring af mad til Buddha. De skåle som jeg bruger til behandling er fremstillet i hånden. Skålene er lavet af 7 forskellige materialer; guld, sølv, kviksølv, kobber, jern, tin og bly .


Skålene er i forskellige størrelse og tyngde, de giver forskellige toner og vibrationer. De bliver placeret på og omkring din krop. De vibrationer påvirker den væske vi har i vores krop, de trænger dybt ind og gennemstrømmer cellernes vandmolekyler i vores krop, herunder muskler, blod og bindevæv. Når du får klangskålmassage, kan du opleve en dybere afslappet følelse, nogen beskriver det som at kroppen bliver så tungt, det føles som man synker, hvor andre føler at de ligesom er vægtløs. Oplevelse er subjektiv og også forskellig fra gang til gang. 


Klangmassage kan f.eks. hjælpe ved:

Stress, hovedpine, muskel- og ledsmerter, tinitus, fordøjelsebesvær, fjerne energiblokkader og meget mere.

Klangmassage kan give dig en mulighed for at slappe af, tage en pause fra en travl hverdag. De blide vibrationer kan opløse eventuelle blokkeringer du har i kroppen, på denne måde kommer din energi til at flyde frit rundt i din krop. 


Reiki er Japansk og betyder universel livsenergi. Som behandler lader jeg, Reiki energi strømmer igennem min krop ud af hænderne og direkte ind til dig. Jeg bruger ikke noget energi fra mig selv, men bruger min krop som kanal for Reiki energi.

Med Reiki behandler man krop, sind og ånd på samme tid. Reiki kan f.eks.:
- lindre stress symptomer og søvnløshed
- booste immunforsvaret og løfter energiniveau
- løsne op for spændinger i kroppen
- lindre for smerter i kroppen
- skabe balance i krop, sind og ånd


Under behandling ligger du påklædt på briksen. Jeg har mine hænder i forskellige positioner på din krop. Jeg begynder ved din hoved og forsiden, derefter bagsiden af din krop. 

Oplevelse fra behandlingen er subjektiv, nogle oplever varme, andre ser billeder, føle snurren eller dyb afslapning. Oplevelsen kan være forskellig fra behandling til behandling.

Hjertehealing

Med hjertehealing forbinder jeg mig med kærlighedens kilder. Healingsenergien er blid og har nøjagtig samme karakter som aktiv udtrykt kærlighed.


Hjertehealing er Universets/vores sjæls hjælp til de af os, der er parat til at få healet de hjertetraumer vi har oplevet i livet. Hjertehealing går i dybden og kan bringe værdifuld indre forståelse for de udfordringer vi står i lige nu. Healingen går imidlertid ikke kun på hjertet, men påvirker alle livets aspekter.


Det kan ske, at man mærker/ser sin egen situation klart under en healing. Derfor er det en god idé at være opmærksom på hvilke betydninger, der kan være i symboler, billeder, lyde, dufte eller andet, der er fremkommet under healingen.


Under behandlingen ligger du påklædt på briksen. Jeg vil have mine hænder over eller på din krop. Du vil kunne mærke varme fra mine hænder. De fleste mennesker oplever en følelse af afslapning. 

© All rights reserved.