Dimka Hvas - Klinik og yoga

Lidt om Dimka som underviser

Jeg har altid været en aktiv person, gymnastik som barn, zumba og dans og yoga kom til sidst til. Jeg har dyrket yoga i de sidste 8 år, først hvor jeg prøvede på et hold. Den ro det gav mig, synes jeg var fantastisk. Roen var ikke alene, det gav også frustrationer, hvis noget var svært eller venstre og højre side af kroppen ikke ville det samme. Det har været en vej for mig som person, i at acceptere at hver dag er anderledes. Min højre og ventre side er forskellige, min humør påvirker min yoga. Jeg lærte at trække vejret, altså rigtigt trække vejret og jeg lærte at bevæge mig på min vejrtrækning. Det gav mening for mig, men jeg er meget bevidst om at det ikke automatisk gælder alle andre. 


Min undervisning er bygget på den tro, at alle mennesker er forskellige, vi har alle sammen forskellige styrker og udfordinger.

For nogle er, at stå på et ben en kæmpe udfordring, for andre det med at kunne koncentrere sig på sig selv, og for den næste er, at man skal være stille imens det skriger i kroppen er svært. 


I min yogatime har jeg altid for øjne, at alle gerne må udfordres, så stillinger bliver givet med forskellige muligheder, men det største fokus jeg har er, at DU lære at LYTTE til din KROP og din SIND. 

Jeg opfordrer til at stoppe op og mærke, flere gange i en time, jeg skaber muligheder for at trække vejret, både i en stilling og under afslapning.

Mit mål er at DU mærker dig selv og skaber RUM for DIG.

Hvis du har kroniske smerter eller  et skade er det vigtig du siger det, så jeg kan give dig en tilpasset mulighed som passer til din krop.


Selvfølgedig har jeg sammensat et program, hvor vi kommer igennem hele kroppen, hvor der også er overvejelse omrking at blive stærkere, mere smidig, få mere balance mellem højre og venstre side, hvor vi både kan få pulsen op og ned. 


Mine timer er en blanding af forskellige yoga-arter, inspirireret af mine uddannelser og workshop/ kursus jeg har.


Yoga i Harboøre

Uddannelser indenfor yoga:


Hatha yoga hos DGI                                       2016

Børneyogalærer hos Yogarollinger             2017

Yoga Nidra hos Jensen-Yoga                       2019

Yin yoga hos Arhanta Yoga Ashrams         2020


Jeg har været deltagende i workshop/ kursus i:

Kundulini yoga

Flow yoga

Yoga med Simon Krohn

De 5 tibetaner

Jeg så heldig at begynde undervisning af yoga i mit eget hus, vi har en studio, som ånder yoga og nærvær. Det er her jeg holder mine yogatimer i Vrist, Harboøre.

Adresse er:

Strandvejen 17, Vrist, 7673 Harboøre


Hver onsdag kl.19.15-20.15

Dkk. 50 for en time

Dkk. 500 til et 10-turs kort

Betaling i kontanter eller mobilpay


Her er der plads til omkring 10 personer på holdet. Du tilmelder dig per gang, eller flere datoer på en gang. 


Der er en liste du kan skrive dig på med telefonnummer, så du kan få en sms hvis yoga er aflyst, ellers slår jeg det op i min facebookgruppe: Yoga v/ Dimka (Harboøre).


Holdet er til alle over 16 år. Både begynder og øvede kan være med, både kvinder og mænd. 


Der vil være nogle onsdage hvor der ikke er yoga pga. mit arbejde, men det meldes ud i forvejen. 


Der vil komme yogatimer i weekenden, de bliver lagt ud som begivenhed på facebooksiden - hold øjne med den!


Du skal selv medbringe en underlag/ yogamåtte og evt. yogablok eller puder hvis du har behov for det.

Fokus i min undervisning


-   At mærke din krop

-   Åndedræt

-   Bevægelse i form af korte flow

-   Acceptere af dig

-   Skabe balance i krop og sind

-   Koble åndedræt og bevægelse sammen

-   At få en smil på munden

-   Afslapning/ meditation


Yoga i Bækmarksbro

Hver mandag fra kl.19.15-20.15

Betaling er til Tangsø centret


Der er plads til omkring 25-30 personer i Spejlsalen i Tangsø Centret. 


Der er en liste du kan skrive dig på, så vil du få en sms hvis holdet pludselig bliver aflyst f.eks. ved sygdom. 


Du behøver ikke at tilmelde dig holdet, men du kommer når du kan.


Holdet er til alle over 16 år, både begynder og øvede kan blive udfordret og både kvinder og mænd. 


Der vil være nogle mandage hvor der ikke er yoga pga. møder på mit arbejde, det vil meldes ud på forhånd.


Du må gerne tage din egen måtte og tæppe med, men de er også tilstede i lokalet. Hvis du har bruge for yogablokke eller andre ting, skal du selv medbringe disse. 

Klangmeditation 

Klangmeditation kan noget helt special. Det skaber en rum fyldt med lyd og vibrationer, hvor du kan få lov at slippe tanker og hverdagsliv. Du vil ligge på et medbragt underlag, under en dejlig varmt tæppe. Jeg guider dig til at finde den mest behagelige liggestilling for din krop. Derefter bruger jeg klang til at hjælpe dig med at skabe afslapning, og en meditativ tilstand. Under meditationen er det lyden fra skålene sammen med min stemme som guider dig. Klangmeditationer er meget forskellige fra gang til gang, nogle gange snakker jeg kort og lader klangskålene arbejder resten af tiden. Andre gange guider jeg dig hele meditationen igennem med min stemme imens jeg slår på skålene. 

Klangmeditationer kan f.eks. omhandle at finde ind til dig selv, accepter kærlighed, finde mod, finde et svar i dig selv mm. Lydene og vibrationerne vil hjælpe med at opløse blokkeringer i din krop, genskaber energiflow og give ny energi. 


Jeg tilbyder klangmeditation som forløb, hvor der er 3 gange som hænger sammen. Når du er med til et forløb tilmelder man sig alle 3 gange i en gang, og betaler ved første mødegang. 


Jeg holder også løse klangmeditationer. Her tilmelder du dig kun den ene gang, og betaler ved ankomst. 


Klangmeditationer foregå i min klinik, på strandvejen 17, Vrist i Harboøre. Jeg har også mulighed for at kom ud til dig. Meditationer bliver tit slået op på min facebookside


© All rights reserved.